T-skjorte fra Gina Tricot // Jakke fra H&M // Bukse fra Cubus

Synes?
Heej! Kom hjem fra byen nå nettopp! Kjøpe someday på Esthetique for 399  Den lukter jo heeelt himmelsk! Mamma synes at det var litt dyrt å bruke 399 på 50 ml med parfyme, men det er jo JUSTIN BIEBER! Dessuten fikk jeg tre andre prøve-parfymer, så det er jo ikke så dyrt 
ELSK 

Hvilken parfyme er din favoritt?

 
Alohaa! Nå har jeg endelig fått tilbake sommerfølelsen! Idag har jeg vært på en liten joggetur, også skal jeg snart passe Peder :) Og imorgen skal mamma og jeg i byen og kjøpe bunadsko (haha) og Someday-parfymen! Den lukter så syyyykt god! Haha, men vi blogges!


Denne tyggisen er så god!! Har fått hekta :)


Sooool !

Har du Someday? 

Genser fra Gina Tricot // Bukse fra Cubus

Tycks?
Heii! Har prøvd å blogg før, men så går det ikke før nå.. Men får ikke lastet inn bilde så da tenkte jeg at jeg kanskje kunne legge inn en video istedet!

Har fått helt hekta på give your heart a break av Demi Lovato :) Hun er selvfølgelig ikke bedre enn Justin Bieber, men synes denne sangen er sååå fin!

 
Heipådere! Mette og moren kom til middag idag, og nå sitter Mette og jeg på rommet stapp mette etter brownie og kylling! I morgen skal mamma og jeg på Storo og skjekke Cubus, siden de har salg! Haha, også må jeg kjøpe bunadsko.. Men det gjør jeg til slutt! Hehheeh :)


Fine eller?

Hva skal du i morgen?
Skal Justin Bieber komme til Norge i mai?! Fikk vite det igår, så Mette og jeg planla at vi skulle sove på flyplassen dagen før han kommer sånn at vi ser han, fordi det kommer jo til å være stappfullt! Men er det noen som vet hvilken dato han kommer? Siden det er jo kanskje litt lurt å vite før man natter på flyplassen.. :) Men håper noen av dere vet det!
OMB-OMB-OMB-OMB-OMB!!

Liker du Justin Bieber?

Vet du hvilken dato han kommer?
Heeeiii! Det var mange som synes at hvite converse var fint, men jeg aaner ikke om jeg skal ha høye eller lave :) Haha, hva synes dere?


Har også veldig lyst på sånne USA-converse :) Så hva burde jeg ta? Høye eller lave // USA eller hvite?

Hva burde jeg ha?
Heej! Skal kanskje kjøpe meg nye converse, men vet ikke helt hvilken farge jeg skal ha, og heller ikke om de skal være høye eller lave... Noen forslag? Legg igjen link :)


Har du converse?

Hvilken farge synes du er finest på converse?
Helooys! Har ikke så mye å blogg om for tiden, så hva vil dere at jeg skal blogge om? Er åpen for alle forslag :)

Hva skal jeg blogge om?
hits