Heeeyy

Jeg heter Stine og jeg skal gjesteblogge for emma helt til neste mandag, altså hele påskeferien!

Endlig PÅSKEFERIE!! det har jeg ventet på lengee!! det er så deilig å kunne sove lenge og ikke tenke på at man må sette på ringe klokka 07:00 får å få seg på skolen!

Idaag har jeg  egentlig bare vært i baakken på hytta (Geilo) Sykt kjipt får det er så mye is i bakken! men bedre en ingenting daa, hehehe! håper det blir finere føre etter vært daa!


 

 

 


Elsker deeeg Emmaa<3


Q- Hvor er du i påskeferien?

Q- Er det noe spessielt dere vil jeg skal blogge om?

 

 

 

 
Heipådere!

Jeg kom til å tenke på at jeg ikke har vist det innkjøpet jeg gjorde for litt siden, men de to olabuksene++. Men jeg skal sikkert kjøpe noe i Gran Canaria, også har jeg kjøpt ny bikini og shorts.. Så da kommer det etter påsken! 

Mette
Heiihoo!

Om to dager drar jeg til Gran Canaria med Mette! Gleder meg ubeskrivelig mye! Blir verdens beste ferie ever .. 

Hva skal du i påsken?

T-skjorte fra Abercrombie & Fitch // Jakke fra Cubus // Buske fra Cubus

 
Heii!
Tenkte å ha outfit i dag, men så kommer jeg meg ikke inn på blogg.no på dataen.. Derfor må jeg blogge fra iPhonen, og da er det litt vanskelig å ha outfit! Men det kommer i dag eller i morgen :)

Får heller ikke lastet opp bilde..
Heey! 

Sorry for at jeg ikke blogga i går, men hadde rett og slett ikke tid... Men idag blogger jeg! Og siden jeg fikk så mange kommentarer i siste innlegg, tenkte jeg at dere kanskje ville ha flere sånne avstemninger? Hvis dere vil ha det, kan jeg gjerne ha mer av det på bloggen!Ufokusert...

 

Vil du ha flere avstemninger?
Hehh.. Vet at dette er veldig teit å blogge om, men jeg skal bytte profilbilde på facebook og jeg lurer på hvilket jeg skal ha! Hadde photoshoot med Mette i helga og hun sendte meg noen bilder, også kommer det flere etterhvert ♥ Men hvilket av disse er finest? 


Bilde 1

Bilde 2

Bilde 3

Bilde 4

 

Kommer flere etterhvert! 

Hvilke av bildene var finest? 
Aloha!

Har fått skikkelig summerfeeling nå! Går i shorts og t-skjorte, og skal snart lage vafler på verandaen ♥ Elsk  Og det er bare 6 dager til jeg drar til Gran Canaria!! Gleder meg syyyykt!

Hva skal du i påsken?

Har du vært i Gran Canaria?


 
Heihei!

Jeg har vært på hytta til Mette, og derfor har jeg ikke blogga.. Spurte Stine om hun kunne gjesteblogge...Meeen... Neeiidaa... Haha!! Bare tuller  Men vi tok maaaaasse bilder, så de kommer senere! Oiii.....

Hva har du gjort idag?

American shorts fra Nelly // Jumpsuit fra Nelly // Øredobber fra BikBok // Shorts fra H&M // Shorts fra Nelly // Sløyfeshorts fra BikBok // Høytlivsshorts fra Nelly // Shorts fra BikBok

Synes?
hits