Heiallesammen! Nå har Stine nettop dratt, så da venter jeg bare på Mette  Skal være hos henne i kveld, men ikke overnatte da! Men Stine og jeg passer Peder i to timer idag, så tok vi oss en tur. Haha, sikkert den mest kleine turen jeg noen gang har vært på! Hahhaa :) Men vi blogges  

Vi er så sykt fine! 

Skal dere noe morsomt i kveld?
Heeoo! Nå sitter Stine og jeg i sofaen og ser på tv mens vi spiser godteri og jorbær med melis  Digg  Vi skal passe Peder i morgen i noen timer fra klokka elleve, så da bli det ikke blogging før jeg kommer hjem! Men er det noe dere savner på bloggen? Men vi blogges!
Hva har du brukt kvelden din på?  
Heipådere! Idag har det vært skikkelig sommervær! Mette og jeg gikk en tur til skolen og spilte basket og satt på dumphuska :) Haha, også gikk vi hjem og hadde en kjempekoslig piknik i hagen  Har egentlig vært en skikkelig chill sommerdag! 

Hva har du gjort idag?
Heej! Kom hjem fra byen nå nettopp! Kjøpe someday på Esthetique for 399  Den lukter jo heeelt himmelsk! Mamma synes at det var litt dyrt å bruke 399 på 50 ml med parfyme, men det er jo JUSTIN BIEBER! Dessuten fikk jeg tre andre prøve-parfymer, så det er jo ikke så dyrt 
ELSK 

Hvilken parfyme er din favoritt?

 
Heipådere! Mette og moren kom til middag idag, og nå sitter Mette og jeg på rommet stapp mette etter brownie og kylling! I morgen skal mamma og jeg på Storo og skjekke Cubus, siden de har salg! Haha, også må jeg kjøpe bunadsko.. Men det gjør jeg til slutt! Hehheeh :)


Fine eller?

Hva skal du i morgen?
Alohaa! Idag kom jeg hjem, gjorde lekser så dro mamma og jeg på utviklingssamtale... Det er sååå sykt kleint! Haha, men etter det dro mamma for å hente sushi (naaam) , så hadde vi en liten feiring for at vi har kjøpt leielighet!
Wohoo :) Den er kjempefin! Men vi blogges sikkert senere i kveld!

 

Synes du også at utviklingssamtaler er kleine?
Heipådere!
Kom netopp hjem fra en håndballkamp. Mette er syykt god! Herreguud! Hehe, men jeg blir faktisk litt stolt :) Haha! Men vi skal på kino om en time og se The Hunger Games. Er det noen av dere som har sett den? Veldig mange av de jeg kjenner har sett den, og de sier den er kjempe bra! Men vi blogges! 

Haha, peen altså! 

Har du sett The Hunger Games?
Hvis du har sett den, er den bra? 
Heihei! Ble med Anchana hjem med Emilie og Stine  Og Anchana og Stine ville også være med på en fjortis-serie, og da sminket vi oss og lagde en film, men vi rakk bare en episode. Men har jo også den med bare Emilie og meg, og siden vi har fem episoder ellerno så kommer nok de først! Lager en trailer først da, så kommer seriene etter hvert :) Og del tre av spm. runden kommer nok til helga!

 
Hehe, testa ut noe nytt :) Sykt godt  !
Har du lagd noen serier med venner?
Heey! Er ganske stolt av meg selv, fordi nå har jeg sittet i to timer og øvd på RLE, og selvom må jeg øve i morgen også... Gruer meg sykt til ungdomskolen, føler at man må gjøre lekser hver helg! Er det sånn? Men det var jo en ting jeg lurte på, og det er hvor det blir av alle kommentarene? Hehh.. Statistikken min lå på 80 i går, men fikk jo ingen kommerntarer på noen av innleggene. Synes det var litt kjipt å ikke få kommentarer på svarene til spm. runden del 2, fordi den er det jo noen av dere som har mast på! Meeeeen, skal ikke klage mer nå :) Det er ikke gøy  


Haha, sorry skriften, men har forstuet tommelen så det gjør sykt vondt å skrive.. :) Flinke meg å løpe rett inn i en vegg! 

 

Går du på ungdomskolen?

Pleier du å kommentere? 
Heeii! Hehh.. Jeg er kanskje verdens dårligste blogger, men jeg kan jo ikke blogge når jeg ikke får tid! Men bildene fra Gran Canaria kommer, men jeg må bare få alle av Mette :) Så hvis dere vil kan jeg legge ut svarene til spm. runden del 2 idag, så kommer bildene senere! 

Men idag er det endelig fredag! Uka gikk sykt fort, men det gjør jo ikke noe  Har nettopp lakka neglene i lyserosa mens jeg hører på How To Love av Lil Wayne. Den er gammel, men først nå jeg begynner å like den :) I morgen skal jeg øve litt til en RLE-prøve om kristendommen.. Suuger i RLE! Men det er jo derfor jeg må øve.. Haha! Men vi blogges 


Sto mellom disse, men tok den lengst til høyre! 


Resultatet 

Liker du How To Love ?

hits