Heihei! Veldig lenge siden jeg har blogga, men jeg tenkte jeg kunne slutte  Så hadet bra alle sammen 


Hadeet! 
Heii! Tenkte jeg kunne ha en blogganbefaling nå, har 11 blogger som jeg har lest, men tar bare de fem beste :) 

Den første er l0ve.blogg.no

Hun er jo nummer 4 på topplista så hun trenger vel ikke akkuratt reklame av meg, men jeg synes denne bloggen er sykt fin! Hun har anbefalinger, outfits og skriver om hva hun har gjort osv! Elsker denne bloggen 

 

Så er det metteeng.blogg.no


Hahaa, Mette er bare såå utrolig herlig! Kjenner hun jo, men det er alikevel morsomt å lese om hva hun gjør på fritiden, siden det er liksom ikke det vi pleier å snakke om  

 

Så er det martheborge.blogg.no

Denne bloggen fikk jeg av en av dere  Den er veldig bra med maaaaange bilder, noe som jeg liker godt! Hehh, kanskje hun får en ny leser?

 

Også liker jeg betinabf.blogg.no

Vet liksom ikke helt hvorfor jeg liker denne bloggen, men jeg synes at Betina opplever masse, på en måte! Hahaa, men det føles ut som om hun alltid har noe å skrive om! 

 

Så en av mine favoritter er bibses.blogg.no!

Dette er da en blogg om Justin Bieber  De poster for det meste bare bilder og videoer av han, men det er jo alltid tid til å se på han! Ikkesant? Haha, men hvis man er en belieber liker man nok denne bloggen :)

Leser du noen av disse bloggene?

 

 

 
Heihei! Tenkte jeg skulle ha en liten blogganbefaling, men før det kan dere jo kanskje linke til noen blogger dere synes er bra? Har jo egentlig bare to faste blogger jeg leser, så trenger jo noen flere til en anbefaling 


Sorry for et gammelt bilde, men har ikke fått tatt noen nye i det siste.. Men skal i bursdag imorgen, og da blir det nok tatt noen bilder!

Tips til blogger?
Selvom det er sykt deilig å være back on track, har jeg absolutt ingenting å blogge om.. Hehhee, noen forslag? Er åpen for alleee forslag!
Hahaaa, random!

Hva vil du at jeg skal blogge om?
Heeeii! Endeliiig har jeg fått meg inn på blogg.no! Har savnet bloggingen noe sykt!
Skal på Storo snart også rett på dans :) Men kommer nok til å blogge masse i helga, siden nå har jeg virkelig savnet det!


Kuleste bandet eveer! Kan fortelle om det etterpå eller i morgen :)

Har du også hatt problemer med blogg.no ?
Hei dere:-)


Emma ba meg om å blogge for hun siden hun ikke kommer seg inn på blogg.no! Min skyld med dårlig blogging i det siste, så skyld på meg;-)
Meen har egentlig ikke så mye å blogge om, men da vet dere hvorfor Emma ikke blogger!


Alohaa! Nå har jeg endelig fått tilbake sommerfølelsen! Idag har jeg vært på en liten joggetur, også skal jeg snart passe Peder :) Og imorgen skal mamma og jeg i byen og kjøpe bunadsko (haha) og Someday-parfymen! Den lukter så syyyykt god! Haha, men vi blogges!


Denne tyggisen er så god!! Har fått hekta :)


Sooool !

Har du Someday? 
Heii! Har prøvd å blogg før, men så går det ikke før nå.. Men får ikke lastet inn bilde så da tenkte jeg at jeg kanskje kunne legge inn en video istedet!

Har fått helt hekta på give your heart a break av Demi Lovato :) Hun er selvfølgelig ikke bedre enn Justin Bieber, men synes denne sangen er sååå fin!

 
Skal Justin Bieber komme til Norge i mai?! Fikk vite det igår, så Mette og jeg planla at vi skulle sove på flyplassen dagen før han kommer sånn at vi ser han, fordi det kommer jo til å være stappfullt! Men er det noen som vet hvilken dato han kommer? Siden det er jo kanskje litt lurt å vite før man natter på flyplassen.. :) Men håper noen av dere vet det!
OMB-OMB-OMB-OMB-OMB!!

Liker du Justin Bieber?

Vet du hvilken dato han kommer?
Helooys! Har ikke så mye å blogg om for tiden, så hva vil dere at jeg skal blogge om? Er åpen for alle forslag :)

Hva skal jeg blogge om?
hits